Prijavila bi se na tečaj za voditelja čolna, pa ne vem katerega izbrati

Sama sem človek, da ko je zima čakam da mine, nimam nobenega veselja do zimskih radosti in aktivnosti, poleti pa je moje obdobje, takrat jaz zaživim in uživam bolj kot kadarkoli. Letos sem si zadala nove izzive, rekla sem si, da si želim narediti tečaj za voditelja čolna, da bi ga enostavno opravila. Kaj bom potem, ko bom tečaj za voditelja čolna opravila pa še ne vem. 

Ta želja je prišla čisto spontano, ko sem ležala na plaži, brala knjigo in opazovala ljudi, ki so uživali v svojih čolnih. Čutila sem to sproščenost, igrivost, zasebnost in vse to mi je bilo še kako všeč. Do sedaj se nisem veliko vozila z čolnom, ker nikoli nisem imela možnosti. Sedaj pa sem čutila, da želim iti na tečaj za voditelja čolna in prepričana sem, da ga bom opravila. 

Ker res nisem vedela, kje in kdaj to poteka, kdo to opravlja, sem šla gledat na telefon preko spleta, da bi našla, kam bi se lahko prijavila. Kar malo sem bila zmedena, ker je tega bilo kar nekaj in tako nisem vedela, kateri tečaj za voditelja čolna bi bil najboljši. Ker sem ležala na plaži, sem imela dovolj časa, da sem prebirala komentarje in iskala kam naj se prijavim. 

Na koncu sem se prijavila na tečaj za voditelja čolna, kateri naj bi se začel prvi. Kajti dobro se poznam in če je to sedaj moja želja, je najboljše, da grem tečaj za voditelja čolna delat čimprej, da me ne bi kasneje minilo, sploh če bo minilo poletje, ko jaz stagniram, takrat nimam več toliko veselja in želje po ustvarjanju in znanju. Našla sem en tečaj za voditelja čolna, ki se je pričel že naslednji teden, se prijavila in ga tudi opravila. Nase sem ponosna, kot že dolgo nisem bila.