Pred kratkim me je kanjonig popolnoma prepričal

Menda je kanjoning doživetje, ki bi ga moral preskusiti vsak. Zato sem se resno začela odločati o tem, da bom šla na takšen zlet. Ne še preveč v kratkem, saj temperature še niso dovolj primerne za to. Morda za koga so, a zame zagotovo niso, ker potrebujem precej višje temperature zato, da grem nekam v gozd, kjer je voda. Če bom šla zdaj, bom zagotovo zmrznila. Vem, da je kanjoning sicer zelo aktivno doživetje, ampak vseeno vem, da nisem oseba, ki bi bila navdušena nad prenizkimi temperaturami.

Pred kratkim me je kanjonig popolnoma prepričal

Že ko sem se ukvarjala s plezanjem, nisem bila nikoli najbolj vesela, ko smo plezali v temperaturah pod dvajset stopinj. Čeprav mi je bilo rečeno, da je to odlična temperatura za plezanje zunaj, saj je skala manj spolzka in tudi roke se ne potijo preveč. Z vsem tem se vsekakor strinjam, ampak to vseeno ni bil dovolj dober razlog, da bi se odločila za to, da bi to večkrat delala. Vseeno sem raje odšla na plezanje v višjih temperaturah, pa čeprav mi je bilo zelo hitro prevroče in so se mi roke potile. Iz tega razloga tudi vem, da bo kanjoning nekaj, kar bom doživela, čez kakšna dva meseca in nič prej, ker bi raje videla, da mi je prevroče kakor pa premrzlo. Ali pa morda že čez kakšen mesec, ko bo morda že dovolj toplo. Ta hip res nimam najboljšega občutka za to. Pa tudi zelo hitro se zgodi, da temperature niso v nekem obdobju enako kakor preteklo leto. Lahko, da bo že prej vreme takšno, da bo kanjoning odličen izlet lahko pa tudi ne.

Mislim, da bo najbolje, da se sproti odločim za to in ne razmišljam, kaj preveč o tem zdaj. Ko bodo temperature prave, bom preverila vremenarsko napoved v prehajajočih dneh in se dogovorila z ekipo za kanjoning izlet ter vse to rezervirala pri podjetju, ki se s tem ukvarja.