Pisarniški stoli so v podjetjih ključnega pomena

Veliko se že govori, da tako kot se počuti delavec v podjetju, tako je podjetje tudi uspešno, ravno zato pa je potrebno za delavce poskrbeti, pomembne so okoliščine, pisarniški stoli, okolje, vzdušje, ugodnosti, nagrade.

V podjetjih kjer delavci sedijo po pisarnah, so ključni pisarniški stoli, kajti še kako je pomembno, da imajo dobre in kvalitetne stole.

Na kaj vplivajo pisarniški stoli:

  • Na dobro počutje delavca,
  • Na bolniški stalež,
  • Učinkovitost delavca,
  • Zadovoljstvo delavca,
  • Zdravje.

Predstavljajte si sami, da sedite 8 ur ali več na slabem stolu. Nekaj časa boste zdržali, potem pa vam bo vsega dovolj, ker boste zaradi bolečin v hrbtenici manj motivirani in učinkoviti, vaše zdravje bo slabo in s tem boste kaj kmalu postali slab delavec, ki v podjetju ni zadovoljen. To pa lahko prinese za seboj nezadovoljstvo obeh tako podjetja, kot zaposlenega.

Danes se podjetja še kako zavedajo, da so kvalitetni pisarniški stoli zelo pomembni za delo in za to poskrbijo. Vse več pa je pisarn, ki so manjše in nimajo denarja, tam se še kako gleda kam gre vsak euro in hitro se zgodi, a delavec sedi na slabem stolu in si šefu ne upa reči, da bi se pisarniški stoli mogli zamenjati, ker so dotrajani. Tak delavec dela kolikor časa pač lahko, potem pa ga na delo zaradi bolečin v hrbtenici ni več, ker je na bolniškem staležu. Tako podjetje hitro ugotovi, da si je naredilo več škode kot koristi in bi bilo boljše, da bi pisarniški stoli bili dobri in kvalitetni.

Zato če želite zadovoljne, motivirane zaposlene, nikar ne škrtarite z slabimi stoli, pisarniški stoli naj bodo dokaj novi, kvalitetni, da bo vaš delavec lahko brez slabe volje na njemu sedel tudi 8 ur. Danes je na trgu ogromno ponudbe in obstajajo zelo kvalitetni pisarniški stoli in podjetja so z njimi še kako zadovoljna.