Lavazza je kava, ki jo pijem pri prijateljici

Sem ljubiteljica kave in rada grem na kavico z prijateljicami, najraje pa k najboljši prijateljici na Lavazza kavo. Nikoli nisem dala pozornosti, kakšno kavo pijem kje, dokler mi ni prijateljica pripravila Lavazza kavo, ki me je prevzela. Še danes povsod pijem kavo, ki mi jo pač naredijo, tudi v kavarnah nisem tako občutljiva katero kavo pripravljajo. Nisem ena izmed tistih, ki predenj vstopi v kavarno pogleda katero kavo imajo, da bi sedaj Lavazza kavo iskala, ker se mi to ne zdi pomembno in verjamem, da bom dobila dobro postreženo kavo v vsaki kavarni.

No se mi je že tudi zgodilo, da mi je katera kava zadišala bolj kot druga, enkrat v življenju pa sem res zavrnila eno kavo. Sama postrežba je bila ok, dokler kave nisem probala. Ko pa sem jo probala je bila kisla in je enostavno nisem mogla spiti. To sem res zavrnila, drugače, pa nisem občutljiva na kave, vendar čez Lavazza kavo je pa ni, to pa zna pripraviti moja najboljša prijateljica, ker ima to kavo in kavni aparat doma. 

Od kar je kupila Lavazza kavni aparat midve ne hodiva več na kavo v kavarno, vendar se večkrat, če le čas dopušča dobiva pri njej doma, ker je kava Lavazza res fantastična in obe jo obožujeva, sicer imava različne okuse in vsako pije svojo kavo, tako sem jaz pristaš kapučinota, ona pa pije belo kavo.

Ker sva pri njej kar pogosto na kavi, tudi jaz kupujem kapsule Lavazza, ker se mi zdi to edino pravilno. Zakaj bi hodila vedno k njej na kavo in bi ona imela ta strošek kav, z veseljem ji kupim kavne kapsule Lavazza, ona pa mi pripravi najboljšo možno kavo v kateri potem uživama in klepetava vedno do zadnje minute. Se tudi večkrat zgodi, da spijeva dve Lavazza kavi, ker nama je ena premalo.