Študentje smo šli hostel Bovec Slovenija na počitnice

Sem študentka in zelo rada potujem. Letos smo se prijatelji odločili, da gremo na izlet v slovenske gore. Pogledali smo kaj nudi hostel Bovec Slovenija in kašne so cene. Ker nas je vse skupaj pet je bila to odlična izbira in še cenovno ugodno. Našli smo prijeten hostel Bovec Slovenija ki je bil lociran v neposredni bližini mesta.

Okolica je bila lepo urejena. Takoj smo se prijavili in planirali veliko izletov po hribih, seveda pa se bomo udeležili tudi vodnih športov. Odločili smo se, da gremo na rafting. Ko smo prispeli, nas je hostel Bovec Slovenija presenetil, kako zelo je urejen. Pričakalo nas je prijazno osebje. Imeli smo skupne postelje še z ostalimi stanovalci. Ti so prihajali iz tujine. Takoj smo se sprijateljili in tudi skupaj popili kakšno kavico in izmenjali izkušnje.

Študentje smo šli hostel Bovec Slovenija na počitnice

Ko smo se namestili, smo videli, da hostel Bovec Slovenija ponuja tudi ostale dejavnosti, da smo si lahko pripravili za jesti. Veliko informacij in prospektov je bilo tudi v skupnem prostoru. Lepo bi bilo tudi najeti kolesa in si ogledati dolino Soče. Ostali smo vse skupaj teden dni. Prvi dan smo se podali na bližnji Mangrt, ki je bil kar zahteven za nas. Ampak, ko smo prišli na vrh nas je očaral s svojo lepoto in razgledi na vse strani. Zvečer smo se podružili s prijatelji v mestu, kjer je igrala tudi glasba. Potem smo se drugi dan udeležili raftinga. Skupaj smo se s kombijem odpeljali na izhodiščno točko ter se posedli v gumenjak. Vodič nas je poučil veslanja in že smo se škropili z vesli. Potem smo drveli po brzicah reke Soče in se imeli izjemno. Čutiti je bilo adrenalin. Ko se voziš z raftingom pozabiš na vse in uživaš. Zvečer pa nas je hostel Bovec Slovenija počastil z aperativom. Počasi smo se odpravljali domov. Bili smo zelo zadovoljni s čistočo, ponudbo in prijaznim osebjem in se bomo sigurno še vrnili.